Klantreacties


Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij mij voorop! Jouw reactie, na een bezoek aan mijn salon,
stel ik dan ook op prijs en geeft nieuwe bezoekers alvast een beeld van een massage, behandeling of workshop
bij Massagesalon Den Bosch.


(jouw e-mailadres komt niet bij de reactie te staan)

Reactie plaatsen

Reacties

Yann & Marit
5 maanden geleden

Ik en mijn vriend hebben een hele leuke cursus ontspanningsmassage gehad bij Ramona. Ontzettend lieve en geïnteresseerde vrouw, fijne sfeer en erg leerzaam. Zeker aan te raden!

Marcia
7 maanden geleden

Een heerlijke workshop ontspanning massage gedaan met mijn man, we wilden een belevenis doen waar we wat aan hadden en dat hebben we gekregen. Het is in de drukke tijd met een gezin toch echt wel belangrijk dat je de tijd neemt voor elkaar, even niet de kinderen of het huishouden maar gewoon de basis, elkaar. Ramona is een zeer rustige en vriendelijke vrouw, ze brengt de info en handelingen op een goede en rustige manier over. Wij hebben er echt wat van opgestoken. Het is zeer fijn om als stel dit te doen. Wij hebben er een leuke ochtend en aftrap van onze mini break aan overgehouden. Mocht je twijfelen, zet de twijfel aan de kant en investeer in elkaar, dat is de basis, dat is het belangrijkste. Ramona dankjewel, voor het gastvrije ontvangst in je nette ruimte en de tips die je ons hebt meegegeven. Groetjes Marcia

Martine en Ruben
10 maanden geleden

Ontspannen en tevreden vertrokken na een leuke workshop ontspanningsmassage! Fijn ontvangen en een leuke sfeer in de salon. Als je gaat voor een combinatie van ontspannen en iets bijleren dan is deze workshop van Ramona zeker aan te raden.

Johnny en Thea
een jaar geleden

Deze week met mijn partner een workshop ontspanningsmassage gedaan. We werden vriendelijk door Ramona ontvangen in een romantische warme sfeer. Na een drankje en een introductie praatje hebben we de fijne kneepjes van het masseren onder de knie gekregen. Voor vertrek kregen we nog wat tips en een leuk kadootje mee voor thuis. Echt een aanrader !
Bedankt Remona !

Leroy
een jaar geleden

Vandaag een heerlijke ontspanning massage gehad van Ramona en je komt er als herboren uit met fijne sfeer in een woord geweldig zou het iedereen aanbevelen

Léonie en Irma
een jaar geleden

Fijne ontvangst door Ramona, ruimte sfeervol ingericht. Heerlijke moeder-dochter avond met ontspannende massage. Een aanrader!

Miranda en Mike
een jaar geleden

Vandaag een uitgebreide massage workshop gehad voor stellen. We hebben geleerd elkaar te masseren, goede uitleg gehad met zelfs nog een hapje en drankje erbij. Ramona stelde ons op ons gemak. Leuk kadootje meegekregen bij vertrek, het was een topervaring. Echt een aanrader voor iedereen

Gabrielle
een jaar geleden

Mijn partner en ik hebben een fijne workshop gedaan om de kneepjes van massage onder de knie te krijgen. Dat is goed gelukt, dankzij de heldere uitleg van Ramona, de rustige sfeer en het gelijk zien en in praktijk brengen.

Veronique van der Woude
2 jaar geleden

Ik heb een borstweefselmassage gehad bij Ramona en een ontspannende massage. Ramona geeft veel zorg aan haar klanten en legt alles goed uit. Ze heeft een mooi verzorgde ruimte met een prettige sfeer. Ze neemt ruim de tijd voor je en heeft een rustige energie, zachte stem en hele prettige massagehanden. Je kunt op haar vertrouwen.

Lisa
2 jaar geleden

Ik en mijn partner hebben de uitgebreide workshop ontspanningsmassage gedaan. Het was echt heerlijk! Ze weet een goede sfeer neer te zetten met kaarjes en rustige muziek. We voelden ons snel prettig bij haar, waardoor we ontspannen aan de massage konden starten. Ze legt de techieken goed en duidelijk uit, op zo'n manier dat je er thuis ook mee aan de slag kan. Ze maakt ruimte voor specifieke wensen (en grenzen). Tussendoor hebben we een heerlijk broodplankje gekregen en aan het eind nog een leuk cadeautje voor thuis! Het was voor ons echt een romantisch middagje uit. Bedankt Ramona voor de fijne sfeer!

Wilma
2 jaar geleden

Een ontspanningsmassage van Ramona is een aanrader! De massageruimte is heel sfeervol en heeft een aangename temperatuur. Een cadeau voor jezelf.

Wytse en Masja
2 jaar geleden

Wij hebben de partner massage workshop gevolgd. Dit was een zeer ontspannen en leerzame ervaring waarin Ramona ruim de tijd neemt en duidelijk ervaren is. Ze creëert een fijne en veilige sfeer met persoonlijke aandacht en let op de details. Aan het einde zelfs nog een cadeautje gekregen. Zeker een aanrader voor koppels!

Elvira Nederend
2 jaar geleden

Wij hebben de massage workshop voor koppels gedaan, en wat was dit ontzettend leuk en ontspannen! Ramona heeft ook een een hele rustige en fijne stem om naar te luisteren en een ontzettende mooie ruimte

Ramona bedankt voor deze leuke, leerzame en ontspannen massage

Savannah
2 jaar geleden

Gisteren een workshop ontspanningsmassage gevolgd bij Ramona.
We wisten beide niet wat we konden verwachten, maar het is super bevallen.

Ramona beantwoord al je vragen en neemt rustig de tijd om je alles uit te leggen.
Beide super ontspannen thuis gekomen en zeker voor herhaling vatbaar.
Het persoonlijke wat Ramona biedt nog niet bij een andere salon tegen gekomen en toen we weggingen kregen we nog iets leuks mee.

Ramona heel erg bedankt!

Martijn klaver
2 jaar geleden

Een heerlijke ontspanning massage gehad was super heerlijk lekker tot rust gekomen en er werd ruim de tijd voor je genomen

Bianca Klaver
2 jaar geleden

Ik heb ook een ontspanningsmassage gehad en moet zeggen, het heeft gewerkt! Ik raad het anderen dan ook zeker aan!

Sanne
3 jaar geleden

Laatst de kruidenstempel massage gedaan, wauw! Dat is een bijzonder fijne ervaring. Je komt volledig tot rust en de stress (welke ik op dat moment zeker had) was na afloop van de massage zo goed als verdwenen. Ook merkte ik de volgende dag op dat ik een stuk meer energie had!

Ook hier bekend met de ontspanningsmassage, welke ik ook echt kan aanraden! Je komt volledig tot rust.

Daarnaast heb ik ook al eens de ayurvedische massage geboekt. Na een drukke week, hectisch op werk en thuis is dit een topkeus! Ik voelde me weer helemaal rustig en in balans na deze massage.

Een bezoekje aan de salon van Ramona is echt de moeite waard. Het is een fijne salon waar je tot rust kan en mag komen. Ramona is super aardig en luistert erg goed naar je wensen.