Vriendinnen of moeder-dochter verwen arrangement (2 pers.)


Willen jullie even volledig ontspannen? Stap dan samen even uit de drukte en pak wat quality-time tijdens dit unieke verwen arrangement voor 2 vriendinnen of moeder en dochter.

  • Korte kennismaking
  • Ontvang beiden een heerlijke massage van zo’n 50 minuten
  • Er wordt verwarmde massage olie gebruikt
  • Geniet tevens van een verzorgend voetenbad en gezichtsmasker
  • Inclusief koffie of thee met iets lekkers
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer

Een overheerlijk massage verwen arrangement voor jou en je beste vriendin, dochter, zus of moeder.

Hoe ziet het arrangement eruit?
Jullie komen binnen in de sfeervolle en persoonlijke massagesalon, waar na een korte kennismaking de eerste persoon gemasseerd gaat worden. De andere persoon kan gezellig met je kletsen of in alle rust genieten van haar eigen relax momentje. Die bestaat uit een verzorgend voetenbad met natuurlijke magnesium zout/flakes en daarna (als je dit wilt) een huidkalmerend gezichtsmasker. Hiervoor kun je plaats nemen in de relaxfauteuil. Maar je kunt ook gewoon een boekje lezen aan de leestafel. Na de 1e massage wisselen jullie om.

In de salon draait een relaxed muziekje, branden de kaarsjes en sfeervolle open haard en wordt gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s. Voor een kopje koffie of thee en iets lekkers wordt natuurlijk ook gezorgd.

Handig en fijn om te weten
Bij alles ben je samen in dezelfde ruimte. De massage wordt gedaan door een vrouw. Dit arrangement is uitsluitend voor vrouwen en duurt ongeveer 2 uur. Dit arrangement is zeer geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar (16 of 17 jaar is ook zeker mogelijk).

Tarief
Dit arrangement wordt jullie aangeboden voor € 115,-

Alle massages aangeboden door Massagesalon Den Bosch zijn puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.