Workshops

Massage workshop voor stellen

 

Willen jullie elkaar eens verrassen met een heerlijke middag of avondje uit? Kom dan langs voor de privé massage workshop voor stellen en voel de vlinders weer in je buik.

Tijdens deze romantische workshop van ongeveer 2,5 uur leren jullie van, en met mij hoe je elkaar een ontspannende massage kunt geven. Voor we beginnen bespreken we kort jullie wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat wij samen jouw partner masseren en heb je de unieke ervaring van een 4 handen massage. 

Voor deze workshop heb je geen ervaring met massage nodig. Je leert de basistechnieken voor deze romantische ontspanningsmassage en krijgt deze uitleg mee naar huis. Zo kunnen jullie samen nog lang nagenieten van deze workshop.
Inclusief gebruik van materialen, koffie/thee/water, een klein hapje en een cadeautje.

 

Massage workshop voor vriendinnen (max. 4 personen)

 

Zijn jullie er weer eens aan toe, een gezellig uitje met de meiden? Dan nodig ik jullie graag uit voor de massage workshop voor vriendinnen.

In deze ca. 3 uur durende workshop leren jullie elkaar te masseren en je neemt de basis knepen van het vak mee naar huis, waar je dan je vriend/in ook nog eens kunt verrassen met een ontspanningsmassage.

Inclusief gebruik van materialen, koffie/thee/water, een klein hapje en een cadeautje voor jullie allemaal.