Workshop Ontspanningsmassage voor partners


Samen genieten van een heerlijke ontspannen middag of avondje uit? Verwen elkaar dan met deze privé massageworkshop voor twee!

 

Deze ontspannen en romantische workshop is pure quality-time voor jullie relatie. Elkaar aanvoelen, (opnieuw) ontdekken en laten genieten op een verantwoorde manier zijn belangrijke aspecten tijdens deze workshop.

 

Elk koppel is uniek. Daarom zal er voorafgaand aan de workshop gevraagd worden naar jullie verwachtingen bij de workshop. Hierbij kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen om alleen elkaar te leren masseren of dat jullie juist graag de workshop willen afsluiten met een fantastische 4-handen massage samen met mij.

 

Na deze workshop van 2-2,5 uur ontvangen jullie een uitleg van de geleerde ontspanningsmassage op papier en een cadeautje, zodat jullie thuis nog lang samen kunnen nagenieten van alle massagetechnieken die jullie op deze gezellige middag of avond geleerd hebben.

 

Jullie kunnen gratis naast de salon parkeren en ik zorg ervoor dat de open haard en de vele kaarsjes al branden! Koffie, thee, water en een tussendoortje worden uiteraard ook verzorgd.