Ayurvedische massage


De Ayurvedische massage die ik aanbied, is een mix van de Sattvische (zacht/vooral huidgericht) en Rajasieke (iets dieper/gericht op het weefsel en de spieren) massage, waarbij de nadruk ligt op ontspanning en balans. Hierbij voel ik veel en laat de huid en weefsels hun verhaal vertellen. De beweging is vooral zacht en zuiver, vol bewustzijn, maar soms (waar nodig) iets steviger.

Elke massage is afgestemd op het individu en hun unieke dosha. Volgens Ayurveda komen combinaties van de elementen (lucht, ether, vuur, water en aarde) genaamd dosha’s van nature in ons allemaal voor. De elementen zouden in een perfecte verhouding moeten zijn, maar bij de meeste mensen zijn ze een beetje uit balans: je hebt misschien te veel Vata (lucht en ruimte), Pitta (vuur en water) of Kapha (water en aarde). Het doel van een ayurvedische massage is om dit weer/meer in balans te brengen.

Deze massage is aanbevolen bij sterk verhoogde Vata, bijv. na trauma, bij moeilijke aanraking,
bij een overmaat aan toxines (ama), bijv. bij hoofdpijn, misselijkheid of slaapstoornissen.

Deze massage (met verwarmde massage olie en diverse essentiële oliën) duurt 60 minuten.

Wil je deze massage uitbreiden met een Indiase hoofdmassage,

dan duurt de massage in totaal 90 minuten.

(houd er rekening mee dat je na de Indiase hoofdmassage, olie in je hoofdharen hebt zitten)

Opmerking:
Als je gevoelig bent voor essentiële oliën, is de ayurvedische massage waarschijnlijk niets voor jou en kun je beter kiezen voor de ontspanningsmassage of kruidenstempel massage.

 

Tijdsduur Tarief
60 minuten € 55,-
90 minuten € 75,-

Alle massages aangeboden door Massagesalon Den Bosch zijn puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.